Koncertformer

Kolorit tilbyder forskellige koncertformer, der berører varierende temaer. Vi er dog også altid åbne overfor at sammensætte en koncert som passer lige til en bestemt lejlighed. 

Syden i Norden

I koncertformen Syden i Norden præsenterer Kolorit et sprudlende og anderledes repertoire, der kombinerer den latinamerikanske musik med vores eget nordiske tonesprog. Argentinsk tango, cubansk son, dansk folkesang og svensk visetradition forenes i en unik koncertoplevelse, hvor dirigent Niels Græsholm tager alle med på en inspirerende rundrejse på to kontinenter.

Nordisk koncert

En nordisk koncert vil typisk bestå af et program af spændende nyfortolkninger af nordiske salmer og sange, eksempelvis “I skovens dybe stille ro” og “Kirken den er et gammelt hus”. Her udfordres øret af de gamle klassikere i nye forunderlige tonale stemninger.

Latinamerikansk koncert

Kolorit har som det eneste kor i Danmark specialiseret sig i fortolkninger af en lang række latinamerikanske satser. Materialet er hentet fra lande som Cuba, Argentina og Venezuela. Det er sprudlende kormusik med inciterende rytmer, som klinger smukt af fjerne horisonter. Følelser som kærlighed, længsel, glæde og savn udforskes med den typiske latinamerikanske indlevelse, dramatik og inderlighed som ramme.

Julekoncert

Til den årlige højtid hører selvfølgelig god julemusik. Kolorit har et julerepertoire bestående af kendte danske numre i nye spændende arrangementer og traditionelle julesange fra hele verden. Kolorit holder en åben julekoncert hvert år i december, men koncertformen er velegnet, hvor end sneen daler og glöggen damper.